Informació general

La Policia Local deté un home que hauria comès diversos robatoris

Per Redacció

El passat dimarts 26 de juliol cap a les vuit del matí, agents de la Policia Local de Cambrils van detenir un home, mentre realitzaven tasques de vigilància rural pel Camí de Mont-roig. Els efectius policials van localitzar una persona que havia aixecat sospites d'haver sostret una bicicleta. Quan van procedir a la seva identificació van comprovar que l'individu –de nacionalitat romanesa– tenia pendent de complimentar una ordre de detenció i presentació dictada pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Tortosa.

A banda de la bicicleta, entre els seus objectes personals també es van localitzar diferents aparells electrònics com un GPS i una càmera fotogràfica de dubtosa procedència. Finalment, es van poder relacionar els objectes localitzats amb un robatori a l'interior d'una masia i d'un robatori a l'interior d'un vehicle, a Cambrils, tots aquests denunciats en dies anteriors.

Per aquest motiu, es va procedir a la seva detenció i es van instruir diligències imputant-li un robatori amb força, un robatori a l'interior d'un vehicle i perquè també tenia pendent una ordre de crida i cerca.

Comenta aquest article