Informació general

Cambrils i Mont-roig del Camp estrenyen relacions en l’àmbit turístic

Per Redacció

Un moment de la trobada entre el regidor de Turisme de Cambrils –Xavier Martí– i el regidor de Turisme de Mont-roig, Francisco Chamizo

Ahir, va tenir lloc a les dependències del Patronat Municipal de Turisme de Cambrils, una reunió entre el regidor de Turisme de Cambrils –Xavier Martí– i el regidor de Turisme de Mont-Roig del Camp, Francisco Chamizo. Durant la trobada, els dos regidors van fer una anàlisi de la situació econòmica dels municipis i de les perspectives turístiques que s'estan donant aquesta temporada. Ambdós regidors també van parlar del canvi de tendències en el comportament dels turistes i dels models turístics de les dues destinacions. D'altres temes tractats van ser les futures col·laboracions en pro de la promoció, el sistema de funcionament i gestió dels patronats i el futur del turisme.

Cal recordar que els dos municipis a banda de coincidir i formar part del córner de promoció de fires nacionals i internacionals liderat i promogut pel Patronat de Turisme de la Diputació, formen part de l'Estació Nàutica Costa Daurada i que la seva proximitat fa que el trànsit de turistes sigui constant.

Comenta aquest article