Informació general

Les banderes de l'Ajuntament van onejar a mitja asta, ahir, en record a Marta Acosta, víctima de l'allau humana del Love Parade 2010

Per Redacció

Imatge de les banderes de l'Ajuntament a mitja asta

Ahir diumenge, les banderes de l'Ajuntament de Cambrils van onejar a mitja asta, en record de la cambrilenca Marta Acosta, que va perdre la vida en l'allau humana que va produir-se al festival Love Parade de Duisburg (Alemanya) l'any passat. El divendres, la Junta de Govern Local va aprovar-ho, en record d'aquesta tragèdia que va succeir el 24 de juliol de 2010.

Aquest succés va causar la mort de 21 persones, la majoria, joves estudiants que assistien als concerts d'aquest festival de música. Juntament amb Marta, també va perdre la vida, la tarragonina Marta Zapater. Aquest cap de setmana, a la ciutat de Duisburg, s'han succeït els actes de record a les víctimes, un any després de la tragèdia. Els familiars de les dues noies han viatjat fins Alemanya per seguir aquests actes. Durant aquests dies, molts ciutadans de la ciutat han dipositat espelmes enceses, flors, missatges i fotos, en la zona on es va desencadenar l'allau humana. A banda d'aquests actes espontanis, ahir també es va celebrar una cerimònia a l'estadi de futbol de la ciutat.

Comenta aquest article