Informació general

Avui es dóna el tret de sortida de les II Jornades de la Galera de Cambrils

Per Judit Pinazo

Avui es dóna el tret de sortida a les II Jornades de la Galera de Cambrils que s'allargaran fins al proper 26 de febrer. La torre del Port acull avui l'acte oficial d'inauguració amb la presència de Montse Estruch, xef del restaurant El Cingle de Vacarisses, amb una estrella Michelin, que apadrinarà l'acte. Després de l'èxit assolit l'any passat en la seva primera edició, enguany les jornades es volen consolidar i potenciar la capacitat gastronòmica del municipi.

El proper diumenge dia 12, a les 12 del migdia, a les noves instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Cambrils se celebrarà la presentació de l'oli nou de la Cooperativa al món de la gastronomia.

També a partir d'avui i fins al dia 26 de febrer al Mercat Municipal de la Vila, s'hi trobaran tots els ingredients necessaris per preparar receptes amb galera. Els paradistes repartiran les receptes guanyadores del concurs "Del mar als fogons" de l'edició de l'any passat.

Dilluns 13 de febrer, s'iniciarà el concurs "Del mar als fogons" destinat a joves cuiners i estudiants de cuina de Cambrils i que té per finalitat promoure el consum de la galera. El concurs se celebrarà a les dependències de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils i el lliurament de premis serà el dia 25 de febrer a l'hotel Tryp Port Cambrils en el marc de l'acte de cloenda anomenat Nit de les Estrelles.


A partir d'aquest cap de setmana, a més,  ja es podran degustar receptes amb galera en els 33 restaurants cambrilencs que participen en les jornades d'enguany

Comenta aquest article