Cultura

Cinc artistes cambrilenques participen en l'exposició col·lectiva internacional "The visitors", a Londres

Per Berta Ruiz

Peça creada per Nuri Mariné, que forma part de l'exposició The Visitors

Cinc artistes cambrilenques –Dolors Ruiz, Elisa Rovira, Nuri Mariné, Bali Cejas i Marta Claret– estan participant en l'exposició col·lectiva itinerant "The visitors", que actualment està instal·lada als jardins de Vestry House Museum, a Londres.

"The visitors" és una exposició d'escultures en la qual hi participen nombrosos artistes d'arreu del món i l'objectiu és que vagi itinerant pels jardins de diferents ciutats. Les peces de l'exposició són de mida petita i resistents a les inclemències del temps, ja que estan instal·lades a l'aire lliure. Les cinc artistes cambrilenques van enviar les seves pròpies escultures i una peça col·lectiva, que "recorda Cambrils". Van recollir branques, petxines, fusta i d'altres elements recollits a la platja, i amb això van crear una peça.  

Aquest mateix grup d'artistes ja havia participat el novembre de l'any 2008 en una altra exposició col·lectiva, "Urban Jungle", que va tenir lloc a l'ajuntament de Londres, al London's City Hall. Al mes d'octubre, entre els dies 8 i 22, la mostra "The visitors" viatjarà fins a la població portuguesa de Tavira. Està previst que el grup cambrilenc es desplaci fins a Portugal. D'altra banda, la propera escala de l'exposició serà l'estiu de 2012, a Cambrils.

Comenta aquest article