Cultura

The Traveller, Papagayo, Trescuartos, De Duende i Eladio y los Seres Queridos completen el cartell del Cambrirock 2011

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un concert de Trescuartos, a l'esquerra de la fotografia, al pavelló

El Cambrirock 2011 ha tancat el seu cartell amb la incorporació de quatre bandes que actuaran el dissabte dia 20 d'agost. Són The Traveller, Papagayo, Trescuartos i De Duende, els quals compartiran cartell el segon dia de festival amb el grup de rumba La Pegatina, unes actuacions que tindran lloc al recinte habitual del Cambrirock.

Actuacions del dissabte 20 d'agost

The Traveller és una formació liderada per l'italià Massimiliano Forleo que durant l'últim any ha realitzat prop de 140 concerts per Itàlia i tota Europa, amb el seu Morning Freedom Tour. El grup presenta una barreja de folk i pop amb instruments tan variats com mandolines, violins o contrabaix. Per altra banda, els Papagayo són una banda de Cambrils creada a mitjans del 2010 que es decanta per la rumba i el folk acústic. Amb una primera gravació realitzada, la banda local ja ha guanyat el Musicamp per votació popular. També de Cambrils és el "raper" Trescuartos, que en la seva curta carrera ja ha tret dues maquetes sota el nom de "Principio pero no final" i "Plan B". Per últim, De
Duende acostaran al Cambrirock la seva barreja de flamenc i rumba. Totes quatre bandes escalfaran l'ambient abans que els barcelonins La Pegatina presentin el seu nou disc "Xapomelön" al festival de Cambrils.

Actuacions del divendres 19 d'agost

D'altra banda, el dia anterior, el divendres dia 19 d'agost, hi haurà l'actuació de Vetusta Morla, que presentarà el seu segon disc ‘Mapas’. La formació madrilenya es troba en el seu moment més alt de popularitat i oferiran un a actuació que promet emocions fortes. Abans del seu concert hi haurà el del grup gallec Eladio y los Seres Queridos, liderats per Eladio Santos, una formació de pop amb melodies adultes i fresques que està donant molt que parlar amb el seu disc "Están Ustedes Unidos".

Comenta aquest article