Cultura

El baríton Carlos Cogul acompanyat de la pianista Yoko Suzuki, protagonitzen el tercer concert del Festival Internacional de Música

Per Redacció

Actuació de Carlos Cogul, acompanyat al piano de Yoko Suzuki, ahir a la nit a la Cripta

El baríton reusenc Carlos Cogul, acompanyat al piano per Yoko Suzuki, va ser el protagonista del concert d'ahir a la Cripta de l'Ermita, el tercer que conforma la programació del 37è Festival Internacional de Música. Cogul resideix actualment a Roma, on estudia repertori amb Joe Giardina i alterna l'activitat concertística amb l'ensenyament del cant.
El concert d'ahir, que va ser seguit per un públic que omplia unes tres quartes parts de l'aforament, va tenir dues parts. El repertori va ser força variat amb una primera part amb peces més clàssiques i una segona part amb un repertori més popular. El concert es va cloure amb la interpretació de L'Emigrant amb Carlos Cogul convidant al públic a cantar amb ell.

El proper concert del Festival Internacional de Música es farà aquest proper dissabte, a l'església parroquial de Sant Pere, i tindrà a Los Chicos del Coro com a protagonistes. Cal dir que les entrades per a aquest concert estan exhaurides, segons va comunicar ahir l'Ajuntament.

Comenta aquest article