Informació general

Un incendi per una suposada fuita de gas calcina completament el xiringuito Emperador

Per Redacció

La cuina i la barra del xiringuito Emperador van quedar completament calcinades

El xiringuito Emperador, situat a la platja de l'Esquirol, va ser devorat per les flames en l'incendi que es va produir aquest passat dissabte 16 de juliol al migdia. L'incendi es va produir cap a quarts d'1 del migdia, en una hora en què la platja estava força concorreguda de banyistes, i tot apunta a una fuita de gas com la causa més probables del sinistre. La deflagració del gas va fer que les flames s'escampessin ràpidament dins la cuina del xiringuito. Els clients i banyistes de la zona van ser apartats ràpidament del lloc de l'incendi. Tot i això, en l'intent per sufocar les flames, el propietari del xiringuito va patir cremades de primer i segon grau en una cama i va haver de ser atès, en un primer moment, pels serveis sanitaris desplaçats al lloc dels fets. També va resultar ferida lleu una altra persona que ajudava a sufocar l'incendi. Els dos ferits van ser traslladats a l'hospital de Sant Joan de Reus.
El xiringuito va quedar completament calcinat a conseqüència de l'incendi. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres dotacions de bombers i dues unitats de suport, a més d'efectius de la Policia Local que, amb la col·laboració dels socorristes de la platja, van acordonar la zona.

Incendi en una casa de la urbanització la Dorada

Poc abans d'aquest incendi, a un quart d'una del migdia, se n'originava un altre en una casa del carrer de Josep Maria Pericas, a la urbanització la Dorada. Per causes que es desconeixen es va originar un incendi que va afectar una de les habitacions de la casa. Un dels habitants de la casa va haver de ser atès per inhalació de fum. Al lloc de l'incendi hi va acudir una dotació de bombers.

Un bomber remulla l'estructura del xiringuito

Aspecte del xiringuito un cop sufocat l'incendi

Comenta aquest article