Informació general

L'oficina del Pla de Barris sorteja les quinze bosses de la compra de la campanya "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir"

Per Berta Ruiz

Dues xiquetes van ser les encarregades d'escollir les butlletes guanyadores, al costat de Francesc Garriga

El passat divendres al migdia, a la plaça d'Espanya, l'oficina del Pla de Barris del Barri Antic va organitzar el sorteig de les 15 bosses de la compra de la campanya "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir", una acció conjunta a nivell català on també hi han participat d'altres ajuntaments com el de Barcelona, Besalú, El Vendrell, La Bisbal d’Empordà, Lleida, Roses, Solsona i Tarragona.

A Cambrils, la campanya es va iniciar el dia 15 de juny i es va tancar el divendres 15 de juliol, amb la realització del sorteig. Cal destacar que més d'una vintena de comerços del barri i del Mercat Municipal de la Vila han participat en aquesta iniciativa. Durant la campanya, qualsevol client que comprava, per qualsevol valor, en una de les botigues podia participar en el sorteig final. El regidor de Planificació de Ciutat i Cultura –Francesc Garriga– va ser l'encarregat de presentar l'acte i va destacar que campanyes com aquesta tenen la finalitat de dinamitzar comercialment, fomentar el comerç de proximitat i premiar tota aquella gent que compra a les botigues del seu barri. Garriga va manifestar que des del consistori se seguirà donant suport a campanya d'aquest tipus.

Tot seguit, dues xiquetes van ser les encarregades d'anar treient les butlletes premiades d'una urna on hi havia tots els tiquets de compra. En total van ser quinze persones les que van ser premiades amb una bossa de la compra plena de productes obsequiats pels comerciants. Finalment, per tancar el sorteig es va organitzar un esmorzar amb coca i sucs per a tothom.

Després del sorteig hi va haver esmorzar amb coca i sucs

Comenta aquest article