Informació general

Un xoc de dos vehicles a l'avinguda de la Diputació se salda amb dos ferits lleus

Per Redacció

Del xoc, un dels vehicles va impactar contra un mur

Ahir dijous, sobre les 7.15 hores del matí, es va produir un accident de trànsit a l'avinguda de la Diputació, número 87, a l'alçada de la urbanització Reus Mediterrani. Dos vehicles van xocar, però sortosament, els dos joves conductors dels vehicles només van patir ferides lleus gràcies a que duien posats els cinturons de seguretat.

L’accident es va produir quan un turisme –marca Lancia–, sortia de la zona d’un aparcament privat de la urbanització Reus Mediterrani, i s’incorporava a l’avinguda de la Diputació. El vehicle va fer un gir a l'esquerra i en aquell moment va interceptar la marxa prioritària d'un altre turisme –marca Peugeot– que circulava en sentit cap al port de Cambrils. Es va produir un xoc frontal-lateral entre els dos vehicles i arran de l'impacte, el segon vehicle va ser desplaçat cap a la dreta, va sortir de la calçada i va impactar contra un mur de propietat privada. També va arrabassar un mirall convex de circulació i una senyal de trànsit.

Els dos conductors dels vehicles, joves i residents a Cambrils, van ser atesos pel personal de l'ambulància, i presentaven ferides lleus. El fet de portar posats els cinturons de seguretat va evitar que les lesions fossin de major gravetat.

Comenta aquest article