Cultura

La banda cambrilenca de blues, La Bluesería, participa al Festival Internacional Tarragona Blues

Per Anna Fargas

La Blueseria durant la seva actuació a la plaça del Fòrum de Tarragona el passat divendres a la nit

La banda de blues cambrilenca, La Bluesería, està participant al II Festival Internacional Tarragona Blues. La Bluesería, creada l'any 2001 té un estil que va des del Chicago blues i Jumping blues sense deixar els grans clàssics com Little Walter, Muddy Waters o Willie Dixon. Durant aquests anys, ha participat en diverses edicions de festivals de blues de Reus i Tarragona, a més d’actuar en festes majors i bars musicals de la demarcació. En aquesta ocasió La Bluesería va realitzar un concert el dimarts 5 de juliol al passeig de les Palmeres de Tarragona i el divendres 8 a la plaça del Fòrum de Tarragona, sempre amb una bona acollida del públic que va vibrar amb el caràcter d’aquesta banda.

Festival Internacional Tarragona Blues 2011

Aquesta és la segona edició que es celebra del Festival Internacional de blues a Tarragona amb la intenció d’unir la música internacional amb els talents locals. El Festival, que va començar el 4 de juliol i que finalitzarà el proper diumenge 17 compta amb deu escenaris i 14 artistes que sumaran un total de 39 actuacions. Algunes de les bandes i artistes del cartell d’aquest any són Big Mama&The Crazy Blues Band, Brendan McCann Trio, Bottleneck John, Cincinnati Slim, The Midnight Rockets, David Boogie Giorcelli i el propi grup cambrilenc La Bluesería. Per a més informació es pot consultar la següent pàgina web: http://undergroundblues.es/

Propera cita, 14 de juliol al Serrallo

La banda cambrilenca farà la seva darrera intervenció en el Festival Internacional Tarragona Blues el proper dijous a les 23 hores al passeig Trafalgar del Serrallo de Tarragona en el marc del “Tasta Blues Serrallo”.

Comenta aquest article