Societat

La 3a Trobada de Coros Rocieros reuneix prop de 300 persones al Nou Cambrils en una festa de germanor amb ball i cant flamenc

Per Redacció

Una de les actuacions després del sopar

El Parc del Nou Cambrils va acollir, aquest passat dissabte a la nit, la 3a Trobada de Coros Rocieros –organitzada pel Coro Rociero Virgen del Camino–, i que va comptar amb l'assistència de prop de 300 persones. Enguany, a diferència de les anteriors trobades, es va decidir fer un sopar per evitar la calor intensa del dia. El sopar per als assistents va consistir en llesques de pa amb tomàquet i embotit, vi, aigua i cafès. Després del sopar, els amfitrions de la trobada –el Coro Rociero Virgen del Camino de Cambrils– van presentar l'acte, on també hi va participar la regidora de barris, Carmen Quintana. Aquesta va adreçar unes paraules d'agraïment per haver estat convidada a la festa, va destacar la consolidació de la trobada en la seva tercera edició i es va posar a disposició dels veïns del barri.

Acte seguit es va viure un dels moments més emotius de la trobada amb la desfilada de les banderes de Cambrils, de Catalunya i d'Andalusia, portades per xiquets i xiquetes vestits de flamencs i cada una, acompanyada pel seu respectiu himne. En el cas de la bandera cambrilenca, es va decidir posar l'himne de les entitats feta per Carlos Rom. Tot seguit es van anar succeint les actuacions de ball i de cant flamenc. La 3a Trobada de Coros Rocieros va comptar enguany amb l'assistència de dos coros rocieros, dos grups de cant i un grup de ball de Reus; un coro rociero de Miami i un grup de ball de Cambrils. Cal destacar que amb aquest nou horari, hi va haver la participació de molta més gent i la festa va acabar vora les dues de la matinada.

Comenta aquest article