Esports

La futura pista d'atletisme de Cambrils comença a prendre forma

Per Lluís Rovira i Barenys



A hores d'ara ja es pot observar la forma que tindrà la futura pista d'atletisme
Les obres de construcció de la futura pista d'atletisme avancen a bon ritme i els moviments de terra que s'hi han fet ja permeten veure la forma que tindrà aquesta instal·lació esportiva. La remodelació d'aquesta zona ha afectat el camí del Cementiri ja que la pista d'atletisme està situada al bell mig del seu traçat. Aquest camí ja s'ha desviat i ara discorre per la part més propera al barranc de la Mare de Déu del Camí fins desembocar al pont de l'autopista. La remodelació d'aquesta zona també ha deixat ben visibles les restes de la Carlania, que es troben a la part nord de la futura pista d'atletisme.

Les obres de construcció de la pista d'atletisme van començar el passat mes d'octubre i l'acte de col·locació de la primera pedra va tenir lloc el passat 12 de desembre. La futura pista es troba situada en una parcel·la de més de 41.000 metres quadrats i n'ocupa gairebé 16.000. Comptarà amb vuit carrils, la qual cosa permetrà la pràctica de l'atletisme d'alt nivell i la realització de competicions nacionals i internacionals.

A finals del mes de juny està previst que finalitzi la primera fase de les obres, és a dir, la de construcció de la pista de vuit carrils i el magatzem de material. Un cop finalitzada ja s'hi podran fer activitats esportives, tot i que s'hauran de fer servir els vestidors de l'Estadi Municipal de Futbol, ja que la construcció dels vestidors i la instal·lació de les graderies es farà en una segona fase de les obres

Dos camps de gespa artificial

La remodelació d'aquesta zona esportiva situada al nord del Pinaret es completarà amb la construcció de dos camps de futbol, ja que l'actual Estadi Municipal no es podrà utilitzar per a la pràctica del futbol, almenys mentre durin les obres de construcció del nou traçat ferroviari. De moment, es parla que la meitat de l'Estadi Municipal, la que es troba més a prop de l'autopista, es podria aprofitar transversalment per a la pràctica de futbol 7.
Pel que fa als dos nous camps de futbol, l'Ajuntament contempla la possibilitat que tots dos siguin d'herba artificial i un d'ells, el principal, amb herba d'última generació.

Comenta aquest article