Societat

Els veïns del Nou Cambrils celebren la festa del barri amb un musical i un concurs de karaoke com a novetats d'enguany

Per Redacció

La bicicletada popular va recórrer diferents carrers cambrilencs

Els veïns del Nou Cambrils han celebrat, aquest passat cap de setmana, la festa del barri en tres dies plens d'activitats per a totes les edats i amb algunes novetats. Una d'elles va ser el divendres amb el teatre musical del 'Moulin Rouge', on hi van participar els veïns. Acte seguit, hi va haver una actuació amb el grup Lastres i Bali Cejas, que van interpretar música d'estil rumba fusión.

El dissabte va ser el dia que va comptar amb més activitats. Una de les més populars va ser la bicicletada que es va fer pels carrers de Cambrils i on hi van participar prop de 80 persones.  Per la tarda, l'activitat es va centrar en els més petits amb jocs infantils i berenar.  La jornada va continuar amb l'entrega de tortells i amb el pregó de les festes, que va anar a càrrec de l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau.
També hi va haver el concurs de karaoke, com una altra de les novetats, que va comptar amb la participació de veïns de totes les edats. Per acabar el dia, hi va haver diverses actuacions musicals i ball amb la cantant Susana Bey.

El president de l'Associació de Veïns del Nou Cambrils - Juan Antonio Merino- es va mostrar molt satisfet per com havien anat les festes d'enguany i va dir que de cara l'any vinent, s'intentaria millorar alguna cosa i introduir més novetats.


Els xiquets i xiquetes van berenar melindros amb xocolata desfeta la tarda de dissabte

Rosana Andreu va explicar contes a la canalla del barri

Comenta aquest article