Societat

La recreació de les cucanyes de Sant Pere apleguen un bon nombre de xiquets i xiquetes al Parc del Pescador

Per Redacció

L'auditori del Parc del Pescador va acollir l'animació infantil amb el grup Xip Xap

L'Agrupament Escolta Gent de Mar va organitzar, ahir a la tarda al Parc del Pescador, la recreació de les cucanyes de Sant Pere, on hi van participar prop de 100 xiquets i xiquetes. Cucanyes com mossegar una poma penjada d'un fil o encertar una bola dins una capsa van cridar l'atenció de la canalla, que van gaudir dels cinc jocs diferents que tenien pel parc.

Sens dubte, una de les cucanyes que més va cridar l'atenció va ser la de donar-li cops a una olla de fang per fer caure les llaminadures que hi havia dins. Acte seguit, es va repartir als xiquets i xiquetes un gelat de la Gelateria Sirvent. Després d'aquestes activitats, el grup Xip Xap va animar tant a la canalla com als pares a ballar diverses coreografies força divertides per acabar la tarda.

Ball de revetlla i cantada d'havaneres al pàrquing del Parc del Pescador

Ahir a la nit el pàrquing del Parc del Pescador va acollir la cantada d'havaneres, que va comptar amb l'assistència de més de 800 persones. La nit va ser una mica accidentada, ja que a meitat del concert, un cop de vent va fer caure el suport de les llums de l'escenari, que per sort, no es va haver de lamentar cap ferit. El concert va continuar amb normalitat fins que, a falta de dues cançons per acabar, hi va haver una baixada de llum i un incident a la taula de so. Tot i els problemes tècnics, la cantada va poder finalitzar abans que comences a ploure.

D'altra banda, dimarts a la nit es va celebrar el ball de revetlla amb l'Orquestra Girasol
i amb el recinte ple de gom a gom.  El ball, que es va dividir en dues parts: la primera, amb un repertori clàssic i la segona, de versions de cançons més actuals, va durar prop de tres hores.

Comenta aquest article