Cultura

La Biblioteca Municipal presenta les seves activitats i propostes per aquest estiu

Per Redacció

Imatge del Biblioparc al Parc del Pinaret, l'any passat

Durant aquest estiu, la Biblioteca Municipal de Cambrils programarà diferents activitats. A partir del proper dilluns 4 de juliol començarà una nova edició del Biblioparc al Parc del Pinaret, que es farà de dilluns a divendres de les 18 a les 21 hores i s'allargarà fins el dia 26 d'agost. Com cada estiu, des de la Biblioteca conviden a tothom a seguir llegint i participant en les diverses activitats que s'hi faran. Cada dimecres a les 19.30 hores hi ha programada una hora del conte amb Montse Parra, sota el títol "Mandràgora i gessamí, la màgia ja és aquí!"

Joc de l’estiu: Fes-te una foto!

A la Biblioteca Municipal de Cambrils s'hi pot trobar una selecció de documents sobre viatges, per a totes les edats. Enguany, conviden a tothom a fer-se fotos al lloc d’estiueig o al racó preferit de la nostra ciutat amb un document de la Biblioteca. La imatge cal fer-la arribar per correu electrònic a: bib.cambrils@altanet.org
Al setembre es donarà un obsequi als autors de les fotos més originals: una en categoria infantil i una altra per a adults.

Lots Sorpresa

Una altra iniciativa d'aquest estiu de la Biblioteca són els 10 Lots Sorpresa. Només cal que agafar un lot i emportar-se'l en préstec per a que en gaudeixi tota la família. El préstec és d'un mes i s'ha de tornar en bloc en la mateixa bossa. Al final de l'estiu es farà el sorteig de la bossa exposada entre tots els participants.
Es pot consultar tota la informació a l’apartat Biblioteca d’estiu del web www.bibliotecaspublicas.es/cambrils

Horari d'estiu

Entre els dies 27 de juny i 12 d'agost, la Biblioteca Municipal obrirà de dilluns a divendres en un horari de 10 a 14.30 hores. Del 16 al 31 d’agost tancarà per tasques de manteniment.

Comenta aquest article