Societat

La desfilada Cambrils Port de Moda 2011 presenta les tendències més actuals per aquesta temporada

Per Berta Ruiz

Un moment de la desfilada Cambrils Port de Moda, el passat dissabte a la nit al Parc del Pescador

La desfilada Cambrils Port de Moda 2011 presentava, un any més, les principals novetats en moda per aquesta temporada i les tendències més actuals en bany, moda infantil, moda de cerimònia, roba per a home i dona o els darrers models en ulleres de sol amb les primeres marques comercials, joieria i complements. El Parc del Pescador n'era l'escenari, aquest passat dissabte a la nit, de la 24a edició d'aquest ja tradicional esdeveniment organitzat per Cambrils Obert i la Unió de Botiguers de Cambrils, amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils, el Departament de Comerç de la Generalitat i la Diputació de Tarragona.

Poc després de les deu de la nit, s'iniciava la desfilada davant d'un nombrós públic que omplia les cadires situades al voltant de l'escenari. L'acte es va encetar amb unes coreografies i uns balls molt animats, acompanyats d'un espectacular número de foc. Després, es van anar succeint les aparicions dels models a l'escenari, tant els models infantils cambrilencs com els professionals de l'agència reusenca Càsting Agència. En total, van desfilar 21 models professionals i una quarantena de xiquets i xiquetes. Pel que fa a les botigues, en aquesta edició hi van participar un total de vuit firmes comercials cambrilenques: Angelets, Corseteria Núria, Joieria Marta Serrano, Joti, Niuma, Omikron Chapado, Boutique Rosella i Sunplanet. Al llarg de la desfilada, també hi va haver diferents actuacions coreogràfiques a càrrec d'Òscar Edu i cinc ballarins més.

El Cambrils Port de Moda 2011 també va comptar amb la participació de Cebado, quant a perruqueria i maquillatge. La botiga Petjades i l'Estació Nàutica Costa Daurada també hi van col·laborar.

Comenta aquest article