Cultura

S'inaugura l'exposició "1911. Sobreviure a la tempesta" al Museu Marítim de Barcelona

Per Cedida

La inauguració de l'exposició "1911. Sobreviure a la tempesta" al Museu Marítim de Barcelona es va fer ahir al vespre

L'exposició "1911. Sobreviure a la tempesta" està exposada, des d'ahir al vespre, al Museu Marítim de Barcelona on hi romandrà fins el proper 28 d'agost. Ahir al vespre es va fer l'acte d'inauguració en el que hi va participar l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; el director del Museu Marítim de Barcelona, Roger Marcet; la regidora de l'Ajuntament de Cambrils, Lluïsa Rom; el comissari i director del Museu d'Història de Cambrils, Gerard Martí, i la comissària i arxivera de l'Arxiu Municipal de Cambrils, Montserrat Flores.
Al matí, es va fer una presentació a la premsa així com una visita guiada a càrrec dels comissaris de l'exposició. La mostra, produïda pel Museu d’Història de Cambrils i l'Arxiu Municipal de Cambrils, inclou objectes patrimonials cedits pel Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols - Fons de la Secció de Salvament Marítim, així com d'altres peces de les col·leccions de l'MMB.
L’exposició es va estrenar el passat mes de gener a la Torre del Port de Cambrils, on va rebre 3.658 visitants, abans de començar la itinerància. La primera parada del recorregut va ser el l’Escola del Mar de Badalona. Després de passar pel Museu Marítim de Barcelona,  viatjarà a Caldes d’Estrac, l’Ametlla de Mar, Vilassar de Mar i Sant Feliu de Guíxols, on per ara tancarà el seu periple el mes de gener de 2012.

Comenta aquest article