Societat

El símbol del Rotary Club Cambrils ja llueix a la rotonda de l'N-340

Per Lluís Rovira i Barenys

Foto de família dels assistents, ahir, a la inauguració de l'escultura del Rotary Club Cambrils

El Rotary Club Cambrils va inaugurar, ahir al vespre, una escultura amb el seu símbol a Cambrils. L'escultura està situada al mig de la rotonda que hi ha a l'antiga N-340 i la carretera de Montbrió, un dels llocs d'entrada a Cambrils. El disseny del conjunt escultòric ha anat a càrrec de Manel Nonell, membre del Rotary Club Cambrils, i ha estat forjat amb ferro Corten al taller Roig de Riudoms. L'acte d'inauguració va comptar amb la presència del governador de districte del Rotary Club, Pere Galbany; del president del Rotary Club Cambrils, Tomás Gómez, i de l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau. També hi eren presents la regidora Carme Cros i el regidor Antonio Laguna, membres del Rotary Club Cambrils i l'exalcalde i regidor del PSC, Robert Benaiges, a qui des del Rotary Club Cambrils es va agrair la seva col·laboració en la tramitació dels permisos per instal·lar aquest conjunt escultòric, quan era alcalde de Cambrils.
A més, tant Tomàs Gómez com Pere Galbany van mostrar la seva satisfacció per la instal·lació d'aquesta escultura que donarà a conèixer tant als cambrilencs com als visitants l'existència d'un club Rotary a Cambrils. Mercè Dalmau, per la seva banda, va encoratjar al Rotary Club a seguir amb la seva tasca humanitària.

El Rotary Club Cambrils va néixer l'any 1994

El Rotary Club Cambrils va néixer l'any 1994 i en l'actualitat compta amb 25 membres. ¨És un dels sis clubs rotarys que hi ha a la demarcació de Tarragona. Els altres 5 estan a Reus, Salou, Valls i dos a Tarragona. En aquests moments s'està en tràmits de formació dos clubs rotarys més, l'un a Vila-seca - la Pineda i l'altre a Tortosa.
La presidència del Rotary Club canvia cada any. L'actual president és Tomàs Gómez que deix el càrrec a finals d'aquest mes de juny.
El Rotary Club Cambrils feia anys que tenia en ment col·locar la seva insígnia en una de les entrades de la població. Finalment, ahir, es va fer realitat.

El conjunt escultòric ha quedat instal·lat a la rotonda de l'antiga N-340 amb la carretera de Montbrió

Comenta aquest article