Societat

Els Ràngers i Noies Guia de l'Agrupament Escolta Gent de Mar presenten els seus projectes "musicals"

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la representació del musical Mamma Mia a càrrec d'una de les branques dels Ràngers i Noies Guia de l'Agrupament Escolta Gent de Mar

Les dues branques de Ràngers i Noies Guia de l'Agrupament Escolta Gent de Mar van escenificar, aquest darrer cap de setmana, el seu projecte de final de curs. Els dos projectes han tingut una base musical. Així doncs, un dels grups gravava un lipdup, el passat divendres a la tarda, pels carrers del Barri Antic. Hi van participar una trentena de persones que van fer les seves evolucions ambientats d'ambient estiuenc i al so de la cançó "Samarreta" del grup Gertrudis. La gravació va anar a càrrec de Revista Cambrils Diari Digital i el lipdup es podrà veure ben aviat a través de Youtube.

Musical Mamma Mia

L'altra branca de Ràngers i Noies Guia de l'Agrupament cambrilenc va representar, el passat dissabte a la tarda, el musical Mamma Mia a la sala parroquial de Sant Pere. Els xiquets i xiquetes de l'Agrupament van fer una excel·lent interpretació davant d'un públic que omplia dos terços de la sala. La representació d'aquest musical va comptar amb la col·laboració de La Teca Teatre.

Un moment de la gravació del lipdup, el passat divendres, al carrer Major

Comenta aquest article