Societat

Unes 300 persones participen en la Festa del Mar organitzada per l'Estació Nàutica Costa Daurada a l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Imatge de la Festa del Mar, celebrada a l'Hospitalet de l'Infant

Unes 300 persones van reunir-se aquest passat diumenge a la platja de l’Arenal, de l’Hospitalet de l’Infant, per participar en la Festa del Mar que cada any organitza l’Estació Nàutica de la Costa Daurada Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp / Miami Platja i Vandellòs / l'Hospitalet de l'Infant.

La Festa del Mar se celebra cada any a tota la xarxa d’estacions nàutiques de l’Estat espanyol, per tal de donar a conèixer l’ampli ventall de possibilitats relacionades amb la mar a cadascuna d’aquestes estacions. A l’Hospitalet de l’Infant, per un únic preu de 5 euros, els participants van poder gaudir d’activitats a l’arena com tennis-platja, volei-platja, futbol-platja, i esports nàutics com el caiac de mar, windsurf, kitesurf, batejos de submarinisme, navegació amb hobbie-cat i banana.

Aquesta darrera edició de la Festa del Mar de l’Estació Nàutica Costa Daurada va ser organitzada per la pròpia Estació Nàutica, així com les àrees d’esports dels ajuntaments i els patronats de turisme dels ajuntaments de Vandellòs-l’Hospitalet i Mont-roig del Camp-Miami Platja.

Comenta aquest article