Societat

La 30a Marxa Popular Cicloturista de l'Eixample bat tots els seus rècords amb 1.085 participants

Per Berta Ruiz

Moment de la sortida de la marxa, passant pel carrer del General Prim

La 30a Marxa Popular Cicloturista, emmarcada en els actes de les Festes del Barri de l'Eixample, va batre ahir tots els seus rècords de participació al congregar un total de 1.085 cicloturistes de totes les edats. La marxa va ser organitzada per la Penya Cicloturista Cambrils –amb la col·laboració de la Comissió de Festes del Barri de l'Eixample i l'àrea d'Esports de l'Ajuntament–, i un any més van veure com se superava el nombre de participants respecte a l'edició de l'any passat, quan es va arribar als 982 cicloturistes.

Abans d'iniciar el recorregut, els ciclistes participants van poder agafar forces en el tradicional esmorzar popular de barri de l'Eixample, amb entrepans de sardines a la brasa o bé amb coca i xocolata desfeta.

14 quilòmetres de marxa

El recorregut de la Marxa va ser l'habitual, amb un trajecte d'uns 14 quilòmetres. Des del barri de l'Eixample es va sortir en direcció al port i es va recórrer la façana litoral fins arribar a Vilafortuny on es va enfilar cap el Castell en direcció al vial del Cavet. Des del vial del Cavet es va retornar al nucli urbà, on els ciclistes van pujar per l'avinguda d'Adelaida fins davant del Nou Cambrils, van passar la riera d'Alforja i van enfilar el carrer del Mil·lenari i, després, el carrer de Jaume Ferran, tots dos a la Parellada, per passar pel costat de l'Ermita i el carrer del Baix Camp, al barri de la Pallissa, fins el passeig de la Salle per a retornar al Barri de l'Eixample on els cicloturistes van rebre els obsequis i on es va fer el sorteig d'una bicicleta entre els participants.

Comenta aquest article