Informació general

Bons resultats dels atletes cambrilencs als campionats de Catalunya cadet, juvenil i júnior

Per Pere Ferrando

Dissabte passat es van disputar al Palau Firal del Vi de Vilafranca del Penedès dos campionats de Catalunya de pista coberta. Els de les categories cadet i juvenil.

Quatre van ser els atletes del Club Atletisme Cambrils que van accedir al campionat, que estava reservat als 16 millors atletes de Catalunya de cadascuna de les especialitats.

El diumenge, al mateix indret, es disputava el campionat de Catalunya júnior. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per la Mercè Pagarolas, que va disputar la prova de 60 metres llisos.

La prestació dels atletes locals va ser força positiva. A més de les quatre posicions de finalista (quedar entre els vuit primers) cal remarcar les dues millores de marca personal (MMP) i un nou rècord de Cambrils (RC) a càrrec de la juvenil Marta Mesonero a la prova dels 60 metres tanques, que va retallar una centèssima la seva marca personal.

L’actuació més destacada va ser la de la Sandra Álvarez al llançament de pes, en què va assolint la cinquena posició amb un millor registre de 9,51 metres que millora en 70 centímetres la seva marca personal.

Tant les millores de marca personal com els  rècords de Cambrils tenen una doble valoració tenint en compte les condicions com es van aconseguir. El Palau Firal del Vi té fama de fred; aquest dissabte, amb la nevada que va caure a la localitat, la temperatura ambiental era al voltant dels 0ºC, precisament no la més idònia per obtenir registres d’alt nivell.

L’estadística completa és aquesta: la cadet Sandra Álvarez Martínez va quedar cinquena al llançament de pes amb la marca 9,51 (MMP), la juvenil Marta Mesonero González va quedar sisena als 60 metres tanques amb la marca 10"22 (RC), el cadet Carlos Martínez Lucas va quedar també sisè als 60 metres llisos amb la marca 8"78, el cadet Carlos Martínez Lucas va quedar sisè als 300 metres llisos amb la marca 40"66 (MMP), la cadet Judith Codorniu Ramos va quedar semifinalista als 60 metres tanques amb la marca 10"77 i finalment la júnior Mercè Pagarolas Castellnou va quedar semifinalista als 60 metres llisos amb la marca 8"87.

Comenta aquest article