Societat

El concurs morfològic engega la Fira del Cavall de Cambrils 2011

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment del concurs morfològic, ahir a la tarda

La Fira del Cavall de Cambrils va iniciar ahir la seva activitat a la zona contigua al parc del Pinaret. En aquest espai s'hi ha instal·lat la carpa, on es faran la major part dels concursos i les actuacions, les cavallerisses i la pista de salts. El concurs de salts, que se celebrarà el proper dissabte, és una de les novetats d'enguany i es farà en la pista exterior que enguany és força més gran que els darrers anys.

L'activitat de la Fira del Cavall d'ahir es va centrar en el concurs morfològic en el que durant tot el dia hi van participar un total de 52 cavalls. El concurs morfològic continuarà avui durant tot el dia i demà al matí i en total hi participaran 110 cavalls. Avui al vespre, abans de l'espectacle que porta per nom Kalidor, es farà la inauguració oficial de la Fira del Cavall.

Salts, doma clàssica, equinoteràpia i passejos amb carruatge

Aquest dissabte i diumenge és quan es concentra el gruix d'activitats al voltant de la Fira del Cavall. Demà al matí, a part d'enllestir-se el concurs morfològic, s'inicia el concurs de salts. Per la tarda es posa en marxa el concurs de Doma Clàssica Copa ANNCE així com el concurs de Doma Alta Escola. El concurs de Doma seguira el diumenge.

D'altra banda, demà dissabte es farà, a partir de les 10 del matí, la jornada d'equinoteràpia per a les persones de l'espai el Gripau Blau i per als joves de la Llar Residència Persones amb Discapacitat Psíquica. També, tant demà dissabte com passat demà diumenge, es podran fer passejos amb carruatge.

Imatge d'alguns cavalls participants en el concurs

Comenta aquest article