Excel·lent paper dels judokes cambrilencs al XI Trofeu Vila de Falset amb dues medalles d'or, dues de plata i set de bronze

Per Miquel A. Díaz

Judokes cambrilencs participants en el trofeu

El passat diumenge 12 de juny al pavelló poliesportiu de Falset es va disputar el XI Trofeu que porta el nom de la capital del Priorat. Un trofeu ja consolidat que organitza el club amfitrió per finalitzar la temporada, i on es convida diferents clubs de la demarcació de Tarragona, de Barcelona i també algun club valencià. En aquesta ocasió, la competició anava dirigida a judokes de les categories aleví i benjamí. Per part del club cambrilenc hi van participar un total de 16 judokes, 10 a l'equip aleví i 6 benjamins. Cal destacar la gran afluència de nens que hi van participar i que va fer que el campionat s'allargués des de les deu del matí fins les quatre de la tarda. A més, donada la gran quantitat de clubs participants, el campionat va ser d'un nivell molt elevat, i tots els xiquets van haver de disputar molts combats.

Els resultats dels judokes cambrilencs

Els resultats obtinguts pels judokes cambrilencs van ser els següents: a la categoria aleví al pes de -50 kg, Emanuel Toscano es va proclamar campió de la seva categoria, igual que Ivan Jiménez que també es va proclamar campió al pes de -42 kg. Al pes de -46 kg, Javier Jiménez va assolir la segona posició de la seva categoria, igual que Cristian Román que també va acabar la seva competició de -38 kg en segona posició. Els judokes Aleix Serra, Ivan Garcia i Ana García van guanyar el bronze en els seus respectius pesos. Per altra banda Claudia Salgado, David Gómez i Albert Muntaner no van poder classificar-se pels llocs del medaller al no superar les eliminatòries.

A la categoria benjamí, Pedro García, Paula Comes, Àlex Alexe i Santiago Gadea van guanyar el bronze en les seves categories de pes mentre que Albert Ramírez i Xavier Sanchez no van superar els combats eliminatoris.