Esports

Ivan Cervantes puja al podi en la primera cursa del gran premi de Turquia

Per Redacció

Ivan Cervantes el dia de la seva presentació com a nou pilot de la firma Gas Gas

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes va participar, el passat divendres i dissabte, al gran premi de Turquia aconseguint un segon lloc en E2 i scratch en la cursa del divendres i un quart lloc en E2 en la del dissabte. Per Cervantes aquest ha estat un bon cap de setmana tot i que el dissabte es va quedar fora del podi. Segons el pilot cambrilenc, "sabíem que la cursa seria dura i difícil tant pel terreny com per la calor. El divendres vam lluitar tot el dia amb Cristóbal Guerrero per la victòria en E2 i per la Scratch. Tal i com va passar a Portugal, la crono va ser molt dura i sense tracció no vaig trobar el meu ritme. Tot i això, la cursa va ser fantàstica i vaig optar a la meva primera victòria mundialista amb Gas Gas. Cal dir que vam guanyar amb claredat a intocables de la general com Mike Ahola o Antoine Meo"
Amb aquest resultat, les perspectives per a la cursa del dissabte eren bones per a Ivan Cervantes. El problema va venir amb la caiguda que va patir en el primer Enduro Test que li va fer perdre un temps molt valuós. Tot i això va ser segon fins el final de la tercera volta quan alguns errors comesos el van relegar a la quarta posició.

Per Cervantes ser segon en E2 i en la Scratch, a més del quart lloc aconseguit el segon dia, no són uns resultats dolents. Tot el contrari, estic molt content". Sobre la temporada que està fent, el pilot cambrilenc manifesta que no pot estar defraudat de com van les coses, "al contrari! Si a l'inici de la temporada no preteníem aspirar al campionat, ara ja ningú dubta de què és possible guanyar-lo. Sigui el que sigui, hem d'estar molt centrats, queda mitja temporada, segueixo segon a la general i tinc una mica més d'avantatge sobre "Pela" Renet".
El proper cap de setmana Ivan Cervantes disputarà el gran premi de Grècia.

Comenta aquest article