L'equip cambrilenc de motociclisme Flipamoto Guasch Endurance queda tercer en la segona prova del campionat de resistència Copa Rodi

Imatge del podi, amb els pilots cambrilencs a la dreta

L'equip cambrilenc de motociclisme Flipamoto Guasch Endurance està participant en el campionat de resistència Copa Rodi, per segon any consecutiu. El passat diumenge 12 de juny, al circuit d'Alcarràs, l'equip va competir en la segona prova del campionat del total de quatre que s'han de disputar enguany. En aquesta ocasió, la carrera de resistència va ser de vuit hores, i l'equip cambrilenc va aconseguir un excel·lent resultat, situant-se en la tercera posició del podi en la seva categoria. Cal destacar aquest bon resultat, després de rodar durant 8 hores amb només dos pilots, i en intervals de 50 minuts cadascun. La prova va ser molt dura amb una forta calor i un gran cansament acumulat. Les proves de classificació s'havien disputat el dissabte, on l'equip va quedar 12è amb un temps d'1 42' 2". En aquesta prova hi van participar un total de 23 equips de totes les categories. En la classificació general, l'equip cambrilenc va quedar sisè, a molts pocs segons del cinquè classificat.

L'equip es va crear fa 5 anys

Dins del campionat de resistència, l'equip ja havia disputat una prova de tres hores, ara ha competit en aquesta de 8 hores i el proper mes de setembre participaran en una altra prova de 3 hores de resistència al circuit de Castellolí. Finalment, al mes de desembre es disputarà la darrera cursa –de 3 hores de resistència– al circuit d'Alcarràs.

L'equip cambrilenc està format per una vintena de persones entre pilots, mecànics i d'altres tècnics. Els pilots són Eloi Guasch i Manel Ballespí i el director de l'equip és Rodolf Guasch. Flipamoto Guasch Endurance es va crear ara fa 5 anys i des d'aleshores ha participat en diferents competicions. Entre aquestes cal destacar les tres edicions a les 24 Hores de Montmeló els anys 2007, 2008 i 2009 en la categoria de 600cc en les dues primeres, on van aconseguir la segona posició en ambdues, mentre que el tercer any, l'equip va competir en la categoria de 1.000cc.