Esports

Èxit esportiu i de públic a la 13a edició del torneig d’hoquei base “Vila de Cambrils”

Per Redacció

Un moment del partit entre un equip del Cambrils CH i el Vendrell

Aquest passat dissabte es va celebrar al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, la 13a edició del torneig de hoquei base “Vila de Cambrils". El torneig “Vila de Cambrils” és la festa de l’hoquei cambrilenc, i clou la temporada esportiva regular. En aquesta ocasió l’organització va convidar als equips de la base del CE Vendrell i del CP Vilanova, dos clubs de gran tradició dins de l’hoquei patins català.
La jornada esportiva es va iniciar de bon matí amb la participació dels equips de l’escola del Cambrils CH i el CE Vendrell, i es va perllongar fins a dos quarts de nou del vespre amb el partit dels júniors. Entremig, es van disputar, ininterrompudament, els partits corresponents a les categories de prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, i juvenils; 21 partits amb un total de 25 equips, i més de 200 participants.
El bon joc i el “fair play” entre els equips participants va ser el que va destacar per sobre de tot. Pel que fa als resultats de la competició, dir que els equips del  Cambrils CH van tenir un paper discret i el gran triomfador de la jornada van ser el CP Vilanova, que es va endur el triomf en 5 de les 7 categories en que va participar: pre-benjamí, iniciació, benjamí, infantil, juvenil, júnior, mentre que el CE Vendrell ho va fer en 2 de les 4 categories en què va participar; escola i aleví. El Cambrils CH ho va fer només en la categoria prebenjamí.
Una gran jornada esportiva que anima l'organització en pensar ja en la pròxima edició.

Comenta aquest article