Informació general

L'assemblea d'indignats a Cambrils farà una cassolada abans del ple d'investidura

Per Jonathan Galán

Moment de l'assemblea que es decidien les comissions

La assemblea dels "indignats" de Cambrils segueix amb les reunions a la plaça d'Aragó els dijous al vespre. Després de les primeres reunions i fer-se veure per la fira Multisectorial de Cambrils amb samarretes blanques, la principal preocupació de l'agrupació és la seva organització futura.
Dins l'acta del dia es contemplava la creació de tot un seguit de comissions que es van votar a l'assemblea per tal de tractar els temes d'acció, comunicació, ... Un altre dels temes va ser el nom, ara coneguts com a Indignats Cambrils. Es van debatre certes opinions del grup amb voluntat de canviar el nom a un altre amb una connotació més positiva però no es va decidir res i s'ha deixat aquest tema per a la propera assemblea.

Acte seguit el tema que va suscitar un debat més intens va ser el de les xarxes socials i fòrums, on es va posar sobre la taula l'admissió de grups polítics als seus perfils o si contestar les opinions i provocacions en fòrums, com per exemple el propi d'aquest mitjà. Les conclusions del llarg debat van ser no acceptar agrupacions com a tal, sinó persones individuals i la possibilitat de comentar lliurement a la xarxa. També es va dir de restar importància al facebook i donar-ne més al blog propi. (http://indignatscambrils.wordpress.com)

Cassolades

Com a últim punt es va comentar la possibilitat de fer cassolades i es va concloure que es farien durant dos minuts al començar les assembles dels dijous per protestar i captar l'atenció de la gent. Abans d'aixecar l'acta, el moviment va acordar que es faria una cassolada davant l'ajuntament, vestits amb les samarretes blanques, abans del ple d'investidura del nou consistori que se celebrarà aquest dissabte al migdia a les 12.

Comenta aquest article