L'atleta cambrilenca Sílvia Gutiérrez queda campiona de Catalunya de proves combinades en categoria júnior

La cambrilenca en la primera posició del podi del campionat de Catalunya de proves combinades en categoria júnior

El passat cap de setmana, els dies 4 i 5 de juny, es va realitzar a l'estadi Joan Serrahima de Barcelona el campionat de Catalunya en la modalitat de proves combinades. L'atleta cambrilenca Sílvia Gutiérrez Comes del Club Atletisme Tarragona hi va prendre part en l'heptatló júnior i absolut conjuntament. El campionat va començar el dissabte a la tarda amb les proves de 100 metres tanques, salt d'alçada, llançament de pes i 200 metres llisos. Els parcials que va obtindre l'atleta van ser 15’’48 a les tanques (marca personal), 1’53 en l’alçada, 8’94 al llançament de pes i 28’’28 als 200 metres llisos (marca personal). Els punts realitzats per la Sílvia en la primera jornada van ser 2.503, encapçalant la classificació júnior, tanmateix es situava 5ena en la classificació absoluta.

L’endemà la jornada també es va realitzar a la tarda. Les proves en les quals prenia part la Sílvia van ser el salt de llargada, el llançament de javelina i els 800 metres. Les marques realitzades en aquestes proves van ser les següents: 5,19 metre (marca personal) al salt de llargada, 20,09 metres al llançament de javelina i finalment, 2’38’’64 als 800 metres. La puntuació final va ser de 3.995 punts amb una millora de marca de més de 300 punts. Així, obtenia la primera plaça en el medaller català de proves combinades en la categoria júnior i tanmateix es situava 5ena en la classificació absoluta.

Amb aquesta marca Sílvia Gutiérrez Comes establia la mínima per als campionats estatals que es celebraran a Xàtiva (València) els dies 9 i 10 de juliol.