Esports

El Club Hípic Castells acull el darrer concurs de doma clàssica puntuable per a la lliga de Catalunya i de Tarragona

Per Redacció

Participants en el concurs de doma clàssica a les instal·lacions del Club Hípic Castells

Aquest passat cap de setmana, les instal·lacions del Club Hípic Castells van acollir un concurs de doma clàssica puntuable per a la lliga de Catalunya i per a la lliga de Tarragona. Finalment la meteorologia va acompanyar i durant la competició, els participants van gaudir d'una temperatura ideal. A les nou del matí es van iniciar les proves, amb un total de 75 sortides a pista. Inicialment es va realitzar el concurs en la prova de reprise 3A, que va finalitzar amb la primera posició de Pablo Latorre, seguit de Mar Reguero i en tercera posició, Elena Antón. Després de l'entrega de premis va seguir la competició amb la prova de reprise AP, que va comptar amb el major nombre de participants amb un total de 26 sortides a pista. Aquesta categoria va estar dominada totalment per genets del Club Hípic Castells, excepte la segona posició que va ser per a la cambrilenca Júlia Franch. El primer i el tercer lloc va ser per a Josep Castells del Club Hípic Castells, el quart i el cinquè lloc van ser per a Elia Fuxi Bonet, seguida de les germanes Gemma Vilalta i Anna Vilalta que van quedar en sisena i setena posició respectivament.

Després del dinar es va reprendre el concurs amb la resta de proves. En reprise 1, el podi va ser ocupat per Roger Camara, Joaquím Oliver i Bàrbara García. Tot seguit es va celebrar la darrera prova del dia, amb la categoria reprise 2, on Alba Gil va endur-se la victòria, seguida d'Eduard García i d'Otti Verdú. El jurat de camp va estar formar per la delegada de la Federació Catalana d'Hípica –Bàrbara Regas–, la presidenta del jurat –Dominique Grillot– i Eva M. López i Vidal Nuñes com a jurat de camp.

Amb aquesta competició, el Club Hípic Castells va complir els seus objectius de situar els seus genets als primers llocs de la lliga de Catalunya i promocionar l'equitació des de la base amb la participació d'un total de 14 binomis del club en la competició, fet que consolida el club cambrilenc com un dels millors de Catalunya en la categoria de doma clàssica. D'altra banda, el 4 de setembre, el Club Hípic Castells acollirà la quarta edició de la Copa Costa Daurada de doma clàssica.

Josep Castells del Club Hípic Castells en plena competició

Comenta aquest article