El CFS Mediterrani acaba la lliga en la dotzena posició després de les dues darreres derrotes

Imatge d'arxiu d'un partit del Mediterrani al pavelló

Aquest cap de setmana, el Mediterrani va disputar els seus dos darrers partits de la temporada, els quals es van saldar amb dues derrotes. Finalment, amb aquests resultats, el Mediterrani ha acabat la competició en la dotzena posició amb 28 punts: 8 victòries, 4 empats i 16 derrotes i 107 gols a favor i 118 en contra.

CFS Mediterrani 3 - Tortosa CFS 5

El Mediterrani va plantar cara a l'equip campió de la lliga i va disposar de més oportunitats que els tortosins. Tot i això, va tenir la sort d'esquena i a falta de 8 minuts per al final del partit i amb el marcador empatat, dues errades arbitrals van suposar el quart i el cinquè gol per als visitants. El Tortosa va patir però finalment va endur-se la victòria de la pista cambrilenca. Els gols dels cambrilencs van ser obra d'Isi, Fran i Renan.

Pradell 6 - CFS Mediterrani G. Sirvent 4

El Mediterrani va finalitzar la lliga amb una nova derrota al camp del Pradell per 6 a 4, en un partit on es va evidenciar la falta de motivació dels jugadors cambrilencs ja que no deixava de ser un partit de tràmit per als dos equips que tenien ganes de posar punt i final a la temporada.

Pel que fa al partit, mal inici del Mediterrani, no pel seu joc sinó pel resultat ja que el primer xut a porteria del Pradell va significar el seu primer gol. En els minuts posteriors, el Mediterrani va tenir fins a tres ocasions de gol molt clares per empatar el partit, però els pals ho van impedir. A partir del minut 15 de joc, el Mediterrani va desaparèixer del partit i el Pradell va ser el clar dominador. Només gràcies a l'encert del porter Alejandro, que es va mostrar molt efectiu, es va evitar que els locals sentenciessin el marcador en la primera part que va finalitzar amb un 2 a 0.
Als dos minuts de la represa, el Pradell va aprofitar la desconcentració de la defensa del Mediterrani per marcar dos gols més, resultat que feia molt difícil la remuntada. Però va ser aleshores quan l'equip cambrilenc va entrar en el partit i va desplegar el seu joc. En dues jugades ben trenades, Fran i Joan feien pujar el 4 a 2, tot i que el Pradell va marcar el seu cinquè en una jugada de contraatac. El Mediterrani va seguir creient en la remuntada i primer Renan i després David van reduir les distàncies en el marcador. Tot i això, a falta d'un minut per acabar el partit, una altra errada defensiva del conjunt cambrilenc va signficar el definitiu 6 a 4.