El Cambrils CH acaba la temporada amb un empat a la pista del Cornellà en un partit intranscendent

Hoquei

CE Cornellà 2 - Cambrils CH 2

Repartiment de punts en l’últim enfrontament de la temporada del Cambrils en el seu desplaçament a Cornellà. El Cambrils CH visitava dissabte a la tarda la pista del CE Cornellà per tancar una temporada, que si bé el tram final ha estat extraordinari gràcies a l’esforç i la implicació de jugadors, tècnic i delegats, al llarg de la competició hi hagut moments de certa preocupació per mantenir
la categoria.
Els dos equips no es jugaven res, i l’empat final va deixar contents als dos, tot i que els cambrilencs es podien haver endut la victòria als darrers minuts de partit. No va ser fins que els locals es van avançar al marcador al minut 11’ (1-0), que els homes d’Oscar Olea es van posar les piles, però després de
gaudir de nombroses oportunitats per neutralitzar l’avantatge amb penal errat inclòs, el marcador no es va moure, i es va arribar al descans amb aquest mínim desavantatge (1-0). A la represa, el Cornellà va agafar de nou la iniciativa amb el segon gol de la nit al minut 6’ (2-0), però dos minuts més tard, un penal a favor dels cambrilencs, transformat per Francesc Arcos, escurçava diferències (2-1).
La pressió visitant es va veure recompensada a 6’ minuts del final amb el gol de l’empat del golejador Francesc Arcos (2-2). Els darrers minuts de joc van ser de clar domini cambrilenc, que va gaudir
de diverses ocasions de gol per endur-se la victòria, però al final el marcador ja no es va moure més, i el partit va acabar amb l’empat a dos.

Amb aquest enfrontament finalitza la temporada oficial, i el jugadors agafaran vacances fins a mitjans d’agost, que iniciaran la pre-temporada. A partir d’ara la feina està en mans del staff tècnic i coordinadors de l’entitat que hauran de treballar per formar un conjunt prou competitiu per afrontar amb garanties la pròxima temporada.

13è Torneig d'hoquei base "Vila de Cambrils"

Però abans de tancar per vacances, el Cambrils CH celebrarà el proper, dissabte dia 11 juny, el 13è Torneig d’hoquei base “Vila de Cambrils”. Una festa de l’hoquei que posa fi a la temporada, i que en aquesta ocasió comptarà amb la participació dels equips base del Cambrils CH, i dels clubs convidats per aquesta edició que són el CE Vendrell i el CP Vilanova, dos grans clubs de l’hoquei patins.