Societat

El cambrilenc Jaume Príncep, perruquer oficial de la passada edició de la Passarel·la Gaudí Núvies 2011

Per Berta Ruiz

El cambrilenc Jaume Príncep, en la darrera edició de la Passarel·la Gaudí Núvies 2011

Per quart any consecutiu, el perruquer cambrilenc Jaume Príncep va treballar com a perruquer oficial de la passada edició de la Passarel·la Gaudí Núvies 2011 que va tenir lloc a Barcelona entre els passats 11 i 13 de maig. El cambrilenc treballa per a una empresa de Barcelona i un any més, va ser cridat per a treballar com a integrant d'un equip d'una vintena de perruquers professionals vinguts arreu de l'Estat com Madrid, Alacant o Barcelona i una desena de maquilladors.

Durant els tres dies de desfilades, Príncep va encarregar-se de pentinar nombroses models estatals i internacionals com Nieves Álvarez, Davinia Pelegrí, Maria José Suárez -miss Espanya 1996-, Raquel Revuelta -miss Espanya 1998-, Malena Costa -actual parella sentimental del futbolista barcelonista Carles Puyol- i d'altres models internacionals que van lluir els vestits dels diferents dissenyadors participants. Segons ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital, "els dies que dura la passarel·la es viuen en un ambient de molts nervis, de molta tensió, de moltes corregudes amunt i avall, però tot plegat és molt bonic i molt gratificant quan veus la feina feta", comentava.

L'any 2006, Jaume Príncep va estudiar assessoria d'imatge a Barcelona, on va quedar primer de la seva promoció. Des d'aleshores, els seus professors compten amb ell per a realitzar diferents feines, i des de l'any 2008 pren part en la passarel·la de moda barcelonina. D'altra banda, entre el 8 i l'11 de juny també anirà a Mallorca on participarà en una sessió d'imatge d'una firma comercial.

Jaume Príncep pentinant una de les models

Comenta aquest article