Esports

Una trentena de judokes del Club Escola de Judo Cambrils i de l'escola Joan Ardèvol participen en la II Trobada de judo Tarraco

Per Miquel A. Díaz

Judokes cambrilencs participants en la trobada

Durant el matí del passat dissabte 28 de maig, a les instal·lacions del club de natació Tarraco, es va realitzar la segona edició de la trobada interclubs de judo, organitzada pel club de judo tarragoní Jacar. Aquesta va ser una jornada, on els petits judokes van poder demostrar i posar en pràctica els seus coneixements en una exhibició de combats executant diferents tècniques adquirides durant aquesta temporada i sota la supervisió de judokes cinturons negres. Tanmateix, es va fer una competició educativa en la que els judokes participants van posar de manifest el seu bon nivell tècnic i on es va demostrar una gran companyonia entre els diferents clubs participants.

 Un total de 24 judokes del Club Escola de Judo Cambrils i set de l'escola Joan Ardèvol de Cambrils van participar en aquesta jornada en la qual es van fer tres grups de treball repartits durant tot el matí. Al finalitzar, a cada grup se'ls hi va regalar un obsequi i una medalla per haver participat.

Judokes cambrilencs que van prendre part en la competició

Comenta aquest article