L'equip Cambrils Grup Les Barques aconsegueix dos podis en l'Open Raid Pratdip

Membres de l'equip Cambrils Grup Les Barques

El passat diumenge 28 de maig es va disputar a Pratdip, l'Open Raid Pratdip. Tots els membres de l'equip Cambrils Grup Les Barques hi van participar, i entre els quals es van assolir dos podis. Per un costat, Gerard Anton va aconseguir la tercera posició en la categoria de solo, mentre que Jordi Moretó i Valentí Fernández també van ser tercers en la categoria open.

El raid va iniciar-se a les 9 del matí amb un primer sector de treking de 14 quilòmetres, al qual li va seguir un sector de BTT de 35 quilòmetres, durant el qual els corredors també havien de fer una prova d'escalada i un sector 1,5 quilòmetres de patins en línia per finalitzar la prova a la mateixa localitat de Pratdip, on hi havia instal·lada una darrera prova d'orientació urbana i ràpel a la torre de la mateixa localitat.

La prova també va servir com a trobada entre els integrants de l'equip cambrilenc per tal de preparar el proper raid de la copa catalana que es disputarà aquest cap de setmana.