Esports

El centre cívic de Vilafortuny acull la primera Copa Sensei Akamine de kata de karate

Per Redacció

Karatekes participants en la competició

El dissabte 14 de maig pel matí es va realitzar al centre cívic de Vilafortuny, dins de les activitats organitzades per l'Associació Cultural de Vilafortuny, la primera Copa Sensei Akamine de kata. Aquest esdeveniment va ser realitzat el mateix dia que es complien 91 anys del naixement del mestre Seiichi Yositaka Akamine, creador de l'escola Ken-Shin-Kan de karate-do.

L'afluència de públic i de competidors de totes les edats va ser molt important, tots els assistents van poder gaudir d'una gran festa del karate i d'un moment d'esbarjo després del torneig entre professors, alumnes i pares. Els més petits, un total de 22, es van enfrontar a un públic adult fent gala d'un esperit marcial i d'una comprensió de la tècnica que augura per a l'escola i per al seu futur en l'àrea del karate esportiu importants èxits.

El campionat va ser organitzat en totes les seves vessants pel sensei Daniel Caballero (tercer dan KSK), i per Micaela Recarey (1er dan KSK), amb l'ajuda de Daniel Gonçalves (1er dan KSK). Aquests tres professors van actuar a més a més com a àrbitres durant la competició. El sensei Álvaro Ramos (6è dan KSK i àrbitre regional català de kumite i kata), va gestionar juntament amb Nacho Raya la part administrativa del torneig. La primera Copa Sensei Akamine va ser un èxit que es repetirà de forma anual per aquestes dates.

Imatge d'un moment de la competició

Comenta aquest article