Victòries del FC Cambrils i del Marina i empat del Cambrils Unió en la darrera jornada del campionat

Jugada corresponent al partit disputat ahir a la tarda a l'estadi de futbol, entre el Cambrils Unió i el Jesús Catalònia

Primera Territorial

Cambrils Unió 4 - Jesús Catalònia 4

Vuit gols es van veure en el darrer partit de la temporada, un partit que aquest cop es va disputar ahir, diumenge, a la tarda i al "vell" estadi. El Cambrils Unió va tenir un inici de partit espectacular i al minut 30 ja guanyava per 3 a 0 amb dos gols de Joel i un en pròpia porteria d'un jugador del Jesús Catalònia. Però a partir d'aquí va venir la reacció dels visitants que a la segona part, van aconseguir igualar a tres el partit. El Cambrils Unió va marcar el 4 a 3 al minut 74, obra de Floren, i quatre minuts després el Jesús Catalònia tornava a firmar l'empat a quatre que seria el resultat definitiu.
El Cambrils Unió ha acabat la temporada amb 34 punts, ocupant el 14è lloc de la classificació i una de les places de descens.

Ampolla 2 - FC Cambrils 3

El FC Cambrils va saldar la seva visita al camp de l'Ampolla amb victòria. Els cambrilencs es van avançar al marcador i van arribar a la mitja part amb un 0 a 2 a favor, amb dos gols de Dani. A la segona part, l'Ampolla va remuntar i va aconseguir empatar el partit a falta de 13 minuts per l'acabament. El FC Cambrils es va emportar la victòria gràcies a un gol d'Andreu al minut 85.
El FC Cambrils ha acabat la temporada en 7a posició i 57 punts, ocupant una de les places de salvació.

Tercera territorial

Marina 6 - Vallmoll 1

Contundent i clara victòria del Marina davant del Vallmoll per 6 a 1. En els minuts 3, 6 i 9 van arribar els tres primers gols del Marina a càrrec de Diop, resultat amb el qual es va arribar al descans. En el minut 8 de la represa va arribar el quart gol local obra d'Edgar, que en el minut 20 marcava de nou i feia pujar el 5 a 0. Cinc minuts després arribava el gol de l'honor del Vall i en el minut 30 de la segona part, Rafa feia el definitiu 6 a 1. Amb aquesta victòria, el Marina ha quedat tercer del seu grup de Tercera Catalana, i ha quedat a un punt de l'ascens. Per davant seu, el Maspujols i el Montbrió han assolit l'ascens de categoria.

El CB Cambrils ja és equip de Segona Catalana

A falta de 3 partits per a enllestir la fase d'ascens, la Federació Catalana de Bàsquet va comunicar, el passat divendres, que no feia falta disputar-los i que ja eren equip de la Segons Catalana.

Hoquei

HC Alpicat 5 - Cambrils CH 7

Dimecres passat el Cambrils C.H. visitava la pista de l’H.C. Alpicat en un partit ajornat de la 30a jornada amb el handicap de treure una victòria que li assegurés la permanència a la categoria.
El partit va ser molt dur, i tot i que, a la primera part els homes d’Oscar Olea van sortir a per feina, l’Alpicat no va tirar la tovallola, i a la segona va posar les coses difícils als cambrilencs.
El partit es va posar de cara pel Cambrils, que en vuit minuts ja tenien un avantatge de 0-3, amb gols de Jaume Angles, Jordi Mirado i Miki Castel (penal). Al minut 10, els locals van reduir diferències (1-3). Novament, Miki Castel va incrementar l’avantatge amb el quart gol del Cambrils (1-4).
Amb aquest marcador tan favorable, els cambrilencs van començar la represa amb optimisme, però un Alpicat combatiu va reduir l’avantatge amb dos gols que deixaven el marcador amb un ajustat 3-4.
La resposta visitant va arribar de la mà de Miki Castel amb el seu tercer gol de la nit, i cinquè del Cambrils (3-5, minut 5). L’Alpicat no volia tirar el partit, i un minut més tard, escurçava diferències (4-5).
Però el bon joc dels cambrilencs es va veure recompensat amb dos nous gols. Primer Jordi Mirado feia pujar el 4-6, i més tard Marc Bullich transformava el 4-7 a 9’ minuts del final.
L’Alpicat va insistir en retallar la diferència, però sense sort. Només a l’últim minut de joc, els locals van poder fer diana, però ja no quedava temps per a la remuntada, i el cinquè gol de l’Alpicat només va servir per maquillar el resultat definitiu (5-7).
Amb aquesta victòria el Cambrils C.H. firmava la salvació de la categoria, i afrontava les dues últimes jornades amb la permanència al sarró.

Cambrils CH 5 - Andorra HC 3

Amb aquesta tranquil·litat, el Cambrils rebia divendres al vespre a l’Andorra H.C., que tampoc no es jugava res.
El Cambrils jugava l’últim partit de la temporada a casa, i volia deixar un bon record a l’afició, d’aquí que la primera part fos clarament local. Dos gols de Miki Castel i dos més de Francesc Arcos, deixaven el marcador al final de la primera part amb un contundent 4-0.
Tot i no jugar-se res, l’Andorra no volia sortir apallissat de Cambrils, d’aquí que a la segona part va sortir amb més intensitat. Dos penals assenyalats a favor de l’Andorra van sevir per reduir diferències, i posar emoció al partit (4-2). Però, la reacció local no va trigar, un nou gol de Miki Castel, al minut 18, va tornar a marcar diferències (5-2). Sembla que el marcador ja no s’havia de moure més, però un altre gol a pilota parada de l’Andorra deixava el marcador amb el definitiu 5-3. A la part final del partit, l’afició va ovacionar l’esforç del seu equip, i en especial, a Jordi Mirado i Miki Castel, que han col·laborat directament en la consecució de la permanència, i que tornaran a dedicar-se la propera temporada a tasques d’entrenadors exclusivament.
La setmana vinent el Cambrils C.H. visita la pista del C.E. Cornellà en el darrer partit de la temporada.

Miami FS 6 - CFS Mediterrani G. Sirvent 6

Bon resultat del Mediterrani Gelats Sirvent en un partit ajornat disputat el passat dimarts 24 de maig a la pista del Miami, on va aconseguir un punt gràcies a l'empat a 6 gols. Tot i l'empat definitiu, l'equip cambrilenc va estar a punt d'aconseguir la victòria ja que a falta d'un minut per acabar el partit el resultat era de 4 gols a 6 a favor de l'equip cambrilenc, però en els darrers instants l'equip contrari li feia dos gols en menys d'un minut.
Des de l'inici del partit el pes del joc el va dur l'equip local, practicant un joc molt ofensiu però amb molts riscos a l'hora de perdre pilotes en atac. Aquest punt dèbil el va aprofitar el Mediterrani, que va plantejar un partit esperant al contrari en camp propi, deixant el domini del joc a aquest i aprofitant els errors del contrari en atac per sorpendre al contratac. D'aquesta manera va arribar el primer gol dels cambrilencs obra de Fran, però poc desprès el Miami empatava jugant amb porter-jugador. El Mediterrani va seguir confiant en el seu plantejament i a falta de cinc minuts per arribar al descans, Fran feia el segon pel conjunt cambrilenc, però de nou el Miami jugant amb porter jugador va aprofitar un error de marcatge per establir el 2 a 2.
A la represa, el guió va ser el mateix, un Mediterrani esperant al contrari al seu camp i un Miami abocat a l'atac assumint molts riscos,circumstància que va aprofitar el Mediterrani per avançar-se de nou al marcador gràcies a un altre gol de Fran. Però igual que en el primer temps el Miami aconseguia empatar ràpidament. Aquesta tònica es va repetir durant tota la segona part fins que a falta de quatre minuts per acabar el partit el Mediterrani feia el sisè gol i posava una diferència de dos gols al marcador, 4 a 6. Però novament, la mala sort i els nervis en els instants finals van jugar una mala passada al Mediterrani que va veure com en quaranta segons el Miami empatava el partit a sis gols, resultat que ja no es va moure tot i la darrera oportunitat que va tenir el conjunt cambrilenc a peus de Joan, que no va encertar a xutar a porteria tot i tenir el porter fora d'aquesta. Els gols del Mediterrani van ser obra de Fran, que va firmar un hat-trick, Isidro per partida doble i Renan.