Cultura

Els cors de l'Escola Municipal de Música ofereixen un recital a la Cripta per celebrar el final de curs

Per Berta Ruiz

Un moment del concert del passat divendres a la Cripta

L'Escola Municipal de Música de Cambrils va organitzar el passat divendres a la tarda a la Cripta de l'Ermita, un concert amb els diferents cors dels alumnes del centre per tal celebrar el final de curs juntament amb les seves famílies. Els primers en encetar el recital van ser els integrants del cor d'iniciació, que van interpretar diferents peces musicals amb l'únic suport de la seva veu i amb l'acompanyament de M. José Bolard en la narració de les històries i la direcció de la seva professora Carolina Morales. Després va ser el torn del Cor Petits Cantors, també dirigits per Carolina Morales, els quals van comptar amb la col·laboració del grup instrumental d'Orff, sota la batuta de Montse Blai. Els joves intèrprets van cantar diferents cançons i també van tenir el suport musical d'Andrés Moya al piano i de Miquel Javaloy a la guitarra.

130 alumnes del centre

Un cop finalitzat el recital dels alumnes més petits va seguir la segona part del concert coral. En aquesta ocasió va ser el torn de les formacions Cor Kodaly, Cor Vivace i Cor Adagio –formació masculina–, tots tres sota la direcció de la professora Reyes Gil. El repertori del concert va ser molt variat, tocant diferents estils com el gospel, la música espiritual, cançons de diferents compositors catalans com Xavier Pastrana i música tradicional. En total, uns 130 alumnes de l'Escola Municipal de Música van participar en el recital que va oferir una petita mostra del treball realitzat al llarg d'aquest curs i que per primera vegada tenia lloc a un espai com la Cripta de l'Ermita.

D'altra banda, aquest proper dijous 2 de juny, a partir de les 20 hores a la sala Beethoven del centre, tindrà lloc el concert de graduació dels alumnes que han finalitzat el segon cicle de nivell mitjà: Alberto Mirallas Esteban (piano), Gemma Valls Fusté (flauta travessera) i Montserrat Vivas Loba (flauta travessera).

Comenta aquest article