Societat

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils tanca el curs amb un gran banquet

Per Redacció

Acte de lliurament de les orles als alumnes

El passat 19 de maig es va celebrar a l'institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, l'entrega d’orles als alumnes. Pares, alumnes i docents van gaudir de l'acte als jardins del centre que va finalitzar amb un aperitiu a peu dret per a tots els assistents.

Després, unes 180 persones van assistir al sopar que cada any s'organitza al centre per aquells alumnes que finalitzen els cicles de formació professional de grau mig i superior de la família d’Hoteleria i Turisme e Indústries Alimentàries. L'àpat de germanor va iniciar-se amb una actuació a càrrec del cicle d’animació, uns esquetxos que es repetiren durant tota la nit entre plat i plat. L'aperitiu va començar amb una croqueta de bacallà i taronja, una versió cruixent del pa amb tomàquet i pernil i un 'guacamole' amb tallarins de calamar. El primer plat va ser una amanida duo de salmó i vinagreta de festucs torrats, seguit d’un 'tournedó' de rap amb poma i el seu escabetx. De carn es va servir un melós de vedella al formatge "Idiazabal" amb patates. Per postres, hi va haver una coca amb crema catalana i gelat de cireres.

Els alumnes van col·laborar en aquest acte. Concretament hi van participar els alumnes dels cicles de grau mig de cuina i gastronomia, serveis de restauració, escorxador, pastisseria i forneria, així com els cicles de grau superior de restauració, informació turística, gestió d'allotjaments turístics i agències.

Comenta aquest article