Esports

El jove pilot Xavi Maza estrena la temporada de la Copa Catalana situant-se desè en la classificació

Per Redacció

Xavi Maza, en plena competició, al circuit d'Alcarràs

El dissabte dia 21 de maig, el pilot cambrilenc Xavi Maza, formant part d’Astros Equip  de Competició, va estrenar la temporada amb la disputa de la primera prova de la Copa Catalana de PromoVelocitat RACC 70 al circuit d'Alcarràs (Lleida). Com a novetat hi va prendre part un sol grup, és a dir 31 pilots competint a la vegada, amb l'emoció i la tensió que això comporta. Donat un problema de neumàtics, el cambrilenc només va poder sortir en la 14a posició, tot i que en la primera mànega va remuntar fins a la 12a i en la segona va escalar fins a l’11a. Amb aquest resultat, Maza va sumar 69 nous punts que el situen com a 10è classificat de la general. 


D’altra banda, el passat 23 d’abril, Xavi Maza també va prendre part en una cursa del campionat del Mediterrani amb 80 cc., al circuit de Castellolí. El pilot cambrilenc va fer un bon paper i va quedar el 9è de 23 pilots participants. 
L'equip Astros, amb el Rafel Muntaner com a cap d'equip i mecànic, compta amb tres pilots més a les categories de 50, 70 i preGP 125. En 50, Iker García va assolir la 7ena posició i 77 punts; en 70, Marc Güell que va assolir la 18ena posició i 54 punts i en preGp 125, Aleix Aliau, competint en el Campionat del Mediterrani, va assolir la 17ena posició.

Comenta aquest article