Societat

L'escola Marinada estrena el seu lipdub amb la cançó "Més enllà" de Lax'n' Busto

Per Redacció

Un moment de la gravació del lipdub realitzada el passat 21 de març a l'escola

El lipdub de l'escola Marinada amb la cançó "Més enllà" de Lax'n' Busto ja està a punt i penjat a la xarxa. El passat 6 de maig es feia la presentació en públic del vídeo en un acte que va tenir lloc al Cinema Rambla i va comptar amb la presència de pares, alumnes i professors, que no es van voler perdre l'estrena.

A finals del passat mes de març, un total de 450 alumnes, juntament amb el professorat i el personal no docent del centre van realitzar la gravació d'aquest vídeo. Les diferents dependències de l'edifici de l'escola, el pati i el far vermell del port de Cambrils són alguns dels escenaris que apareixen en el lipdub. Durant la gravació, els més petits es van disfressar de lluna i estrelles, mentre que els més grans van practicar diferents activitats esportives. També van realitzar diverses coreografies pels passadissos del centre amb màscares fetes per ells mateixos.

La producció del lipdub ha anat a càrrec d'un dels pares participants, Víctor Cavaller, que va aconseguir que ho gravés un equip professional format per Anna Bofarull, directora de cinema, i Heiko Kraft, el seu ajudant.

Estrena del lipdub al Cinema Rambla, el passat 6 de maig

Comenta aquest article