Esports

Els alevins del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer es proclamen campions de la fase territorial de Tarragona

Per Lluís Rovira i Barenys

L'equip aleví del Cardenal Vidal i Barraquer, amb el trofeu aconseguit el passat dissabte

L'equip aleví del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer ha culminat una excel·lent temporada al proclamar-se, aquest passat dissabte, com a campió de la fase territorial de Tarragona. L'equip cambrilenc va accedir a aquesta fase provincial a l'haver-se proclamat, fa unes setmanes, com a campió de la lliga comarcal. La setmana passada va jugar la semifinal contra el Cunit, el campió del Baix Penedès. Els cambrilencs van guanyar amb solvència, per més de 20 punts de diferència.
Aquest dissabte passat, al Vendrell, es va jugar la final contra el Les Comes - Rodonyà, campió de l'Alt Camp, que la setmana anterior havia eliminat al Lestonnac, el campió del Tarragonès. El partit que enfrontava el Cardenal Vidal i Barraquer contra el Les Comes - Rodonyà no va decebre ningú. Va ser una autèntica final, molt lluitada, i en la que els cambrilencs es van imposar per dos punts de diferència. El resultat del partit va ser de 57 a 55. Un cop es va acabar el partit es va desfermar l'eufòria entre els cambrilencs que van rebre el trofeu aconseguit.
Aquest proper cap de setmana tenen l'opció d'arrodonir el seu palmarès ja que s'enfronten, a Mora d'Ebre, amb l'equip campió de les Terres de l'Ebre, en una nova copa que es disputa a partit únic.

D'altra banda, l'equip aleví femení del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer també ha fet un molt bon paper ja que fa dues setmanes es va proclamar campió de la lliga comarcal. La setmana passada van jugar el partit de semifinal de la fase territorial i van ser derrotades per l'Àguiles de Santa Coloma de Queralt.

L'equip infantil masculí es proclama campió provincial

Altres equips del CB Cambrils també han quallat un cap de setmana rodó pels equips de base del club. L'equip infantil masculí va disputar aquest cap de setmana, a Cambrils, la final a quatre del campionat provincial. Els cambrilencs van vèncer en la final el Nàstic MF per 72 a 47 i es van proclamar campions provincials de la categoria B.

Per la seva part, l'equip cadet femení va guanyar ahir diumenge a la pista del Valls i ha quedat situat entre els quatre primers equips del seu grup. Aquesta classificació li dóna accés a disputar una final a quatre del campionat provincial. Les dates dels partits encara s'han de concretar.

Comenta aquest article