Societat

Prop de 150 persones participen a l'excursió nocturna Cambrils - Vinyols, de l'Agrupament Escolta Gent de Mar

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la caminada del passat dissabte, pel costat de la riera d'Alforja

Prop de 150 persones, entre escoltes, caps i pares i mares, van participar a l'excursió nocturna fins a Vinyols, que es va celebrar aquest passat dissabte al vespre. Els participants a l'excursió es van concentrar a la plaça del Setge i a 2/4 de 8 del vespre es va iniciar la ruta a peu fins a Vinyols. Es va pujar per la riera d'Alforja fins arribar a l'alçada de Vinyols, per damunt de la carretera i es va entrar a Vinyols pel camí contigu a la zona d'equipaments municipals. A Vinyols es va fer el sopar i, posteriorment, jocs de camp per a tothom. A 3/4 d'11 de la nit s'emprenia el camí de retorn cap a Cambrils desfent el camí fet per la pujada. Va ser tota una experiència fer la ruta de tornada a plena foscor i amb les llums de les llanternes. Un cop arribats a la plaça del Setge, es va servir coca i xocolata per a tothom.

Aquest ha estat un altre dels actes commemoratius del 35è aniversari de l'Agrupament Escolta Gent de Mar. Cal dir que el mateix dissabte a la tarda, es va fer a Cambrils una trobada de diferents agrupaments escoltes de Tarragona, Reus, Valls, La Canonja i Cambrils per a posar en comú les conclusions d'un treball sobre la igualtat de gènere i la coeducació que porten realitzant els seus caps durant les darreres setmanes. Aquest acte es va realitzar a la plaça de mossèn Batalla.
El proper 27 de maig es clausuren els actes del 35è aniversari amb la conferència a càrrec de Joan Llaveria a la sala polivalent de l'Ateneu Juvenil, a partir de 2/4 de 8 del vespre.
Moment del sopar, al parc de Vinyols

Comenta aquest article