Informació general

21.087 cambrilencs són cridats a les urnes en la jornada electoral d'avui

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la jornada electoral d'avui, al col·legi Guillem Fortuny

A les 9 del matí s'ha encetat la jornada electoral als diferents col·legis electorals cambrilencs sense cap incident remarcable. En aquests comicis hi ha 10 col·legis electorals que acullen un total de 32 meses on els 21.087 cambrilencs amb dret a vot poden dipositar les seves paperetes. 
Pel que fa a la participació, cal dir que en alguns col·legis electorals s'havia arribat al 25% a la una del migdia.

Voten els candidats

Aquest matí han votat tots els candidats que es presenten a les eleccions. El col·legi electoral on han votat més candidats ha esta el col·legi Joan Ardèvol. La primera a fer-ho ha estat la candidata de CiU, Mercè Dalmau, a les 11 del matí. Mitja hora més tard ho ha fet el cap de llista de NMC, Oliver Klein, i, finalment, el candidat del PSC, Robert Benaiges, i d'ICV, Salvador Matas han votat a les 12 del migdia.
Per la seva part, el cap de llista de la PLIC, ha votat a 2/4 de 12 del matí al col·legi Cambrils. En aquesta mateixa seu electoral també ha votat el candidat d'ERC, Jordi Fargas, a la 1 del migdia.
El candidat de VxC, Chencho Sánchez, ha votat a les 12 del matí al col·legi Guillem Fortuny i la candidata del PP, Carme Cros, ho ha fet a 2/4 d'1 del migdia a l'Institut Cambrils.
D'altra banda, la candidata de SI, Gemma Capella, ha acompanyat els seus familiars a votar a la seu del cinema Rambla.

Escrutini en temps real

Cal dir que Revista Cambrils posarà en marxa, a partir de les 8 del vespre, el web especial que permetrà veure l'escrutini en temps real, a mesura que les diferents meses electorals vagin tancant i obtenint les dades definitives. Revista Cambrils desplegarà un equip humà format per 26 persones, que aniran recollint les dades dels diferents col·legis electorals.

Comenta aquest article