Societat

Prop de 200 persones participen al dinar popular de l'Agrupament Escolta Gent de Mar

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment del dinar de l'Agrupament Escolta, el passat dissabte a la plaça de l'església de Sant Pere

La plaça de l'església de Sant Pere va acollir, aquest passat dissabte, el dinar popular de l'Agrupament Escolta Gent de Mar en el que hi van participar prop de 200 persones, entre escoltes, caps i familiars dels escoltes. Aquest acte centrava els actes d'aquest cap de setmana en commemoració dels 35 anys de l'Agrupament. L'altre acte que s'havia de realitzar és la macrogimcana per diferents llocs de Cambrils, acte que va ser suspès el dia abans i que es té la intenció de fer properament.

Sota un bat de sol que queia amb tota la seva intensitat a una bona part de la plaça es va fer el dinar dels 35 anys de l'Agrupament, un dinar en el que no hi va faltar de res, fins i tot un gran pastís de pega a l'hora de les postres.
A mitja tarda es va fer posar en marxa l'espectacle d'animació infantil amb el grup Ambaukatunàvia que només va poder fer tres cançons ja que el temps va canviar de maner dràstica i, tot d'una, va començar a ploure.

Excursió nocturna fins a Vinyols

Els actes commemoratius del 35è aniversari de l'Agrupament encara continuaran els dos propers caps de setmana. Així doncs, el dissabte 21 de maig es farà una excursió nocturna des de Cambrils a Vinyols i tornar. Està prevista la sortida des de la plaça de l'església de Sant Pere, a les 19 hores, i emprendre la ruta fins el Replà de Vinyols o es soparà. Després es farà la tornada cap al punt de partida on es servirà coca i xocolata desfeta.
Pel dia 27 de maig i com a acte de clausura, està prevista la conferència de Joan Llaveria, un dels primers caps de l'Agrupament. La xerrada serà a les 19,30 h. a la sala polivalent de l'Ateneu Juvenil.


Comenta aquest article