Societat

Turisme de Cambrils realitza una acció promocional a la ciutat de Lleida

Per Redacció

Un moment del dinar a l'Escola d'Hostaleria de Lleida

El passat cap de setmana, Turisme de Cambrils va realitzar una acció de promoció a la ciutat de Lleida. L'oferta turística familiar, gastronòmica, de platges i comercial, van ser els protagonistes de la informació sol·licitada pels lleidatans. Durant els tres dies que va durar la promoció, entre unes 800 i 1.000 persones van passar per l'estand de Cambrils, situat en un dels carrers més cèntrics de la ciutat. A més, un grup d'animació per a la canalla va complementar l'acció promocional, coincidint amb uns dies de màxima afluència, ja que va coincidir amb la celebració de la Festa Major de Lleida. D'altra banda, diferents mitjans de comunicació locals també van donar difusió de la presència de Turisme de Cambrils a Lleida.

La promoció es va iniciar amb un dinar a l'Escola d'Hostaleria de Lleida, ofert conjuntament per l'Escola d'Hoteleria de Cambrils i la de Lleida, i va comptar amb la presència dels dos alcaldes, Robert Benaiges i Àngel Ros, i de les dues regidores de turisme, Ana López i Montserrat Minguez. Durant el dinar es va destacar el lligam entre les dues ciutats que coincideixen a més en l'Associació Espanyola de Destinacions per a la Promoció del Turisme Gastronòmic, i al Club de Producte Saborea España.

"Atendre les ciutats origen del turisme més fidel a Cambrils"

Tal com va afirmar la regidora de Turisme de Cambrils –Ana López–, "aquesta és una de les accions previstes en el Pla d'Actuació de Turisme de Cambrils per al 2011 i respon a la necessitat d'atendre aquelles ciutats origen del turisme més fidel a Cambrils. Aquesta promoció se suma també a la que Cambrils ha fet recentment de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a Logronyo.
Tenir presència en aquestes zones és avui en dia prioritari per la política turística del Patronat, els mercats de proximitat estan responent positivament i tenim confiança en que per aquest temporada siguin també decisius", va dir.

Cal destacar que Cambrils gaudeix cada temporada de milers de turistes lleidatans, molts d'ells atrets per les platges, la gastronomia i per la possibilitat de gaudir d'esports nàutics. Per la proximitat de les dues ciutats, el cotxe és el principal transport utilitzat, i molts també tenen la seva segona residència a Cambrils.

Comenta aquest article