Esports

Bons resultats dels dos equips de futbol cambrilencs

Per Redacció
El jugador del CB Cambrils, Ricardo, entra a cistella davant l'oposició dels jugadors del CB Tarragona
Futbol


Territorial Preferent

Organyà 4 - FC Cambrils 5
El partit es va decidir a l'últim minut, quan Gistau va aconseguir el gol de la victòria. Val a dir que els 9 gols que es van marcar en aquest partit es van aconseguir tots a la segona part. Amb aquest triomf el Cambrils se situa a la sisena posició de la classificació.

Primera Territorial

CF Oleastrum 2 - Gandesa 0
L'Oleastrum, a l'igual que el Cambrils, va aconseguir la victòria als darrers minuts del partit. L'equip local va dominar el joc a la segona meitat del partit i això li va donar una victòria absolutament necessària per a mantenir les aspiracions de mantenir la categoria.

Juvenil - Lliga Nacional

Jabac CJ 2 - EF Veterans 0
Amb aquesta derrota el juvenil de l'EF Veterans de Cambrils trenca la ratxa de bons resultats i se situa a la zona mitjana de la classificació empatat amb tres equips més.


Hoquei


Molins de Rei 7 - Hnos. Berga Cambrils 3
Les baixes que presentava el Cambrils per aquest partit sumat a les tres expulsions de jugadors cambrilencs en el transcurs del joc van ser uns condicionants prou importants com per no guanyar aquest partit.

Bàsquet

Sènior masculí

CB Cambrils 67  -  CB Tarragona-B 84

El Cambrils va sofrir una important derrota per 17 punts de diferència en un partit en què hi tenia dipositades moltes esperances en la victòria per tal d'afiançar-se en la segona posició de la taula classificatòria. El Tarragona va començar amb molta força, anotant 5 triples seguits i aconseguint una còmoda distància sobre el Cambrils, que en cap moment va aconseguir acostar-se a menys de 10 punts del Tarragona.

Sènior femení

CB Cambrils 47 - CB La Selva 54
El partit va ser molt ajustat i es va decantar pel costat visitant ja cap als darrers minuts del partit. Com a incidències cal apuntar les diverses lesions que van afectar jugadores locals.

Comenta aquest article