Esports

El Cambrils Grup Les Barques acaba cinquè en la segona prova de la Copa Catalana de raids d'aventura

Per Redacció

Integrants de l'equip Cambrils Grup Les Barques

El passat cap de setmana, els dies 30 d'abril i 1 de maig, l'equip Cambrils Grup Les Barques va participar en la segona prova de la Copa Catalana de raids d'esports de muntanya. En aquesta aventura hi van participar Jordi Moretó, Xavi Mundet, Laia Cuevas i Xavi Savall "Gallu" com assistent.

El recorregut total de la prova va ser de 169 quilòmetres i 5.130 metres de desnivell positiu. El raid va començar amb una prova combinada d'orientació urbana i caiac pels canals del parc olímpic del Segre a la Seu d'Urgell. Seguidament hi va haver una prova de BTT, on la majoria d'equips van trigar més del compte en fer-la per les dificultats en l'orientació. Després això, els equips arribaven a la població d'Estana, on s'havia de fer un tram de treking i per tancar la jornada, es va disputar una prova de BTT que acabava en la localitat de Lles. Per qüestions de seguretat es va anul·lar la prova de patins en línia, però si es van realitzar proves d'orientació urbana i de tir amb arc.

L'endemà diumenge, els participants van iniciar la jornada amb una prova d'orientació, seguida d'un treking i una prova de BTT que finalitzava a la Seu d'Urgell. Després de dues intenses jornades, l'equip Cambrils Grup Les Barques va acabar novè en la classificació general i cinquè en la classificació de la Copa Catalana després de gairebé 26 hores de competició.

Comenta aquest article