Esports

Bona actuació dels regatistes cambrilencs Món Cañellas i Leandre García a la Copa d'Espanya Optimist

Per Redacció

Foto de família dels regatistes catalans a Santander

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a Santander la Copa d'Espanya Optimist amb victòria de la selecció catalana. L'equip està format per dos regatistes cambrilencs Món Cañellas i Leandre García, del Club Nàutic Cambrils, que van fer un bon paper tot i les condicions meteorològiques. Cañellas va acabar la competició en novena posició després de començar en 11è lloc i fer dos tercers i García va quedar en 65è lloc, just a la meitat de la classificació.

L'equip català, format pels clubs nàutics de El Balís, Salou, Cambrils i Vilassar de Dalt, sempre van estar en els primers llocs de la classificació. La guanyadora absoluta de la prova va ser Sílvia Mas, del Club Nàutic Vilassar, que va quedar en primer lloc després d'una gran jornada. En segona posició va quedar Oscar Pijoan, del Club Nàutic El Balís.

La Copa d'Espanya Optimist, organitzada pel Reial Club Marítim de Santander, ha comptat amb la participació de 124 regatistes i ha estat marcada per l'escàs vent. Aquesta prova, junt amb la del Campionat d'Espanya, que se celebrarà al juny, serà puntuable per formar l'equip espanyol que participarà al Campionat del Món i d'Europa en aquesta categoria.

Comenta aquest article